Χειρουργός Ουρολόγος Ανδρολόγος Αθήνα Παντελής Κατσίβας

Ο χειρουργός ουρολόγος – ανδρολόγος Παντελής Κατσίβας, με ιατρεία σε Κηφισιά και Ασπρόπυργο, παρέχει άμεση, υψηλής ποιότητας περίθαλψη σε κάθε ασθενή. Ο ιατρός εξειδικεύεται στην ενδοσκοπική ουρολογία (προστάτης, ουροδόχος κύστη, ουρητήρας, νεφρική πύελος) και στην ουρολογική ογκολογία (λαπαροσκοπική / ρομποτική), καθώς και σε όλο το εύρος της ουρολογίας, από τα πιο απλά έως τα πιο σύνθετα ουρολογικά προβλήματα.

null

Γνωρίστε τον ουρολόγο

null

Κλειστε ραντεβού

null

Ουρολογικά Συμπτώματα

Καλωσόρισμα από τον ιατρό

Αγαπητοί επισκέπτες, θα ήθελα να σας καλωσορίσω στο διαδικτυακό μου χώρο, όπου σκοπός μου είναι η σωστή και ακριβής ενημέρωσή σας για τις παθήσεις του ουροποιητικού συστήματος. Στην συγκεκριμένη ιστοσελίδα θα έχετε τη δυνατότητα να ενημερώνεστε αναλυτικά για τα συμπτώματα, τις αιτίες και τους τρόπους αντιμετώπισης των παθήσεων του ουροποιητικού συστήματος καθώς και για όλες τις πρόσφατες έρευνες και τα τεχνολογικά επιτεύγματα που αφορούν τη σύγχρονη ιατρική επιστήμη της ουρολογίας και όχι μόνο.

Η έγκαιρη, έγκυρη και ορθή διάγνωση είναι αυτή που μας βοηθάει να προβούμε στη σωστή θεραπευτική προσέγγιση του προβλήματος. Με αυτό τον τρόπο μας δίνεται η δυνατότητα να προλαβαίνουμε οποιαδήποτε επιδείνωση της πάθησης και να παρέχουμε στον ασθενή μία καλύτερη και λειτουργικότερη ποιότητα ζωής. Η σύγχρονη ιατρική τεχνογνωσία, η κλινική γνώση, η εμπειρία όλων των συνεργατών καθώς και ο σύγχρονος τεχνολογικός εξοπλισμός των ιατρείων μας, θα καλύψουν τις ανάγκες και απαιτήσεις σας και θα δώσουν σίγουρα τη σωστή λύση στο πρόβλημά σας.

Με εκτίμηση,

Παντελής Κατσίβας
Χειρουργός Ουρολόγος – Ανδρολόγος

Συνήθεις παθήσεις του ουρογεννητικού συστήματος

null

Καλοήθης υπερπλασία προστάτη

Από τη μέση ηλικία το μέγεθος του προστάτη αυξάνεται προοδευτικά στους άνδρες. Αν ο προστάτης μεγαλώσει αρκετά, ελαττώνει τη διάμετρο της ουρήθρας διότι την πιέζει και η ροή των ούρων γίνεται αδύναμη και αργή.

Δείτε περισσότερα... »

null

Καρκίνος του προστάτη

Το άκουσμα μιας διάγνωσης καρκίνου του προστάτη προκαλεί ποικίλλες ανησυχίες και ερωτήσεις για το ποιά είναι η καλύτερη θεραπεία για την ασθένεια και πώς αυτή θα επηρεάσει το μέλλον του ασθενούς.

Δείτε περισσότερα... »

null

Λιθίαση ουροποιητικού

Λιθίαση ουροποιητικού είναι η δημιουργία λίθου μέσα στην αποχετευτική μοίρα του ουροποιητικού συστήματος (πυελοκαλυκικό σύστημα του νεφρού, ουτητήρας, ουροδόχος κύστη, ουρήθρα).

Δείτε περισσότερα... »

null

Ακράτεια ούρων

Εκατομμύρια γυναίκες εμφανίζουν ακράτεια ούρων. Είναι κάτι για το οποίο μπορείτε και πρέπει να μιλήσετε στον θεράποντα ιατρό σας. Πάνω από το 90% των γυναικών που αντιμετωπίστηκαν δεν έχουν πια ακράτεια.

Δείτε περισσότερα... »

null

Ουρολοιμώξεις

Οι λοιμώξεις του ουρογεννητικού συστήματος είναι ένα κεφάλαιο της ζωής του άνδρα και της γυναίκας που αφορά όλες τις ηλικίες και είναι η πρώτη σε συχνότητα εμφάνισης ουρολογική πάθηση.

Δείτε περισσότερα... »

null

Σεξουαλικά μεταδιδόμενα νοσήματα

Σεξουαλικά μεταδιδόμενα νοσήματα ή αφροδίσια νοσήματα ονομάζονται ασθένειες ή μολύνσεις οι οποίες μεταδίδονται από άνθρωπο σε άνθρωπο μέσω της ανθρώπινης σεξουαλικής συμπεριφοράς.

Δείτε περισσότερα... »

null

Στυτική δυσλειτουργία

Η συντριπτική πλειοψηφία των ανδρών που αντιμετωπίζουν πρόβλημα δυσλειτουργίας στύσης μπορεί να θεραπευθούν με τη βοήθεια του ειδικού ουρολόγου – ανδρολόγου.

Δείτε περισσότερα... »

null

Καρκίνος του νεφρού

Ο καρκίνος του νεφρού ή νεφροκυτταρικό καρκίνωμα είναι η τρίτη συχνότερη κακοήθεια του ουροποιητικού συστήματος. Εμφανίζεται συχνότερα σε άντρες, συνήθως στην έκτη και έβδομη δεκαετία της ζωής.

Δείτε περισσότερα... »

null

Καρκίνος της ουροδόχου κύστης

Ο καρκίνος της ουροδόχου κύστης είναι ο τέταρτος πλέον διαδεδομένος καρκίνος στους άνδρες και ο όγδοος πλέον διαδεδομένος στις γυναίκες σύμφωνα με το Εθνικό Ινστιτούτο Καρκίνου.

Δείτε περισσότερα... »

Τι είναι η Ουρολογία;

Η ουρολογία είναι μια ειδικότητα που ασχολείται με τη διάγνωση και τη θεραπεία των παθήσεων του ουροποιητικού συστήματος (νεφρά, ουρητήρας, ουροδόχος κύστη, ουρήθρα) των ανδρών και των γυναικών, καθώς και του γεννητικού συστήματος των ανδρών (προστάτης, όρχεις, επιδιδυμίδες και πέος). Τα δύο αυτά συστήματα (ουροποιητικό – γεννητικό) έχουν κοινά ανατομικά και λειτουργικά στοιχεία, τα οποία αλληλεπιδρούν μεταξύ τους, με αποτέλεσμα μία ευρεία γκάμα συμπτωμάτων, που καθιστούν τη λεπτομερή έρευνά τους βασική προϋπόθεση για τη σωστή διάγνωση και τη μετέπειτα σωστή θεραπευτική προσέγγιση.

Έχετε κάποιο σύμπτωμα;

Δείτε από τι μπορεί να προέρχεται!

Έχετε κάποιο σύμπτωμα;

Δείτε από τι μπορεί να προέρχεται!

Videos

0
+
ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ
0
ΧΡΟΝΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ
0
%
ΕΠΙΤΥΧΙΑ

Συνεργάτες

Από το 2011 συνεργάζομαι με διακεκριμένες κλινικές και διαγνωστικά κέντρα του χώρου, προσφέροντας τις υπηρεσίες μου πάντα με γνώμωνα την άριστη ιατρική φροντίδα, την εξατομικευμένη θεραπευτική λύση και τη στενή και προσωπική επικοινωνία με τον κάθε ασθενή και το πρόβλημα του.